Wouter

• Totale activiteit 5
  • Laatste activiteit
  • Lid sinds
  • Volgend 0 gebruikers
  • Gevolgd door 0 gebruikers
  • Stemmen 1
  • Abonnementen 2

Activiteitenoverzicht

Nieuwste activiteit door Wouter
  • Wouter heeft een opmerking geplaatst,

Daar raam je wel een punt, zeker gezien het feit dat de Shield officieel supported is nog: https://help.nlziet.nl/hc/nl/articles/360021435912-Op-welke-apparaten-kan-ik-NLZIET-gebruiken#androidtv

• Wouter heeft een opmerking geplaatst,

Ik heb dit probleem ook op de Nvidia Shield pro bij gebruik van de app, maar het probleem is extreem aanwezig bij gebruik van de Chromecast. Ik heb it overigens ruim een jaar geleden al gemeld en g...