christiaandewilde

• Totale activiteit 6
  • Laatste activiteit
  • Lid sinds
  • Volgend 0 gebruikers
  • Gevolgd door 0 gebruikers
  • Stemmen 0
  • Abonnementen 2

Activiteitenoverzicht

Nieuwste activiteit door christiaandewilde
  • christiaandewilde heeft een opmerking geplaatst,

GoedendagWat mij opvalt is dat geluid bij alle zender in de app 150ms sneller is dan het beeld. Dit moet met de hand worden gecorrigeerd. Kunnen jullie bij definiteif instellen dat dit gelijk loopt...

• christiaandewilde heeft een bericht gemaakt,

Nos journaal tijdblok niet volledig af te spelen

Goedendag Het Nos journaal van 7:30 stopt halverweg, dit is nu een week aan de gang.Tijdblok van de gehele opname word niet volledig afgespeeld.

• christiaandewilde heeft een opmerking geplaatst,

Ik kijk nauwelijks tv, alleen nieuwswaardige zaken. ontbijt en avond.Dan is de lipsync echt extreem. De snelheid van geluid kan je niet versnellen, wel vertragen. Maar dit is juist al het geval dus...

• christiaandewilde heeft een opmerking geplaatst,

Goedendag,Op onze sony android tv met rtl4 een enorme lipsync die niet gecorigeerd kan worden. Andere zender zoals npo feen last van.