johan

• Totale activiteit 28
  • Laatste activiteit
  • Lid sinds
  • Volgend 0 gebruikers
  • Gevolgd door 0 gebruikers
  • Stemmen 23
  • Abonnementen 3

Activiteitenoverzicht

Nieuwste activiteit door johan
  • johan heeft een opmerking geplaatst,

Ik begreep ook al niet wat je zou willen "sorteren" in een TV user interface. Sorteren is voor mij een lijst op een of andere volgorde zetten, maar dat is hier niet bedoeld. De volgorde van eea is ...

• johan heeft een bericht gemaakt,

Instelbare homepage en zender favorites

Het zou fijn zijn om in te kunnen stellen wat je als home scherm wil zien. Voor mij zou de TV gids pagina als home scherm het beste werken. Dat samen met favorites voor de zenders zou me in staat s...