fkiffers

• Totale activiteit 3
  • Laatste activiteit
  • Lid sinds
  • Volgend 0 gebruikers
  • Gevolgd door 0 gebruikers
  • Stemmen 0
  • Abonnementen 0

Activiteitenoverzicht

Nieuwste activiteit door fkiffers
  • fkiffers heeft een opmerking geplaatst,

Die functie staat aan. Als ik het uit zet maakt dat ook geen verschil helaas

• fkiffers heeft een opmerking geplaatst,

Het is een Philips tv. Jaar of 5 oud, al meerdere jaren naar tevredenheid in gebruik met de Nlziet app. Beeldkwaliteit uit of aan maakt niets uit. En zoals gezegd, andere apps hebben er geen last v...

• fkiffers heeft een bericht gemaakt,

Geluid niet synchroon

Het begint steeds meer op te vallen dat beeld en geluid niet synchroon loopt. Andere apps op de tv hebben daar geen last van. Als ik audio delay gebruik dan gaat het de verkeerde kant op. Ik zou e...