Jitvandijk

• Totale activiteit 3
  • Laatste activiteit
  • Lid sinds
  • Volgend 0 gebruikers
  • Gevolgd door 0 gebruikers
  • Stemmen 0
  • Abonnementen 1

Activiteitenoverzicht

Nieuwste activiteit door Jitvandijk
  • Jitvandijk heeft een opmerking geplaatst,

Dankjewel voor de reactie.Nee ik heb geen apple tv ,maar ik zal u eerlijk bekennen dat ik niet weet hoe ik op NLZIETde ondertiteling van de programmas moet krijgen [ben 85j]Kunt u mijndat vertellen...

• Jitvandijk heeft een opmerking geplaatst,

Wil graag de serie..,,de stamhouder,, volgen opĀ  NL ZIET.. maar kan het niet verstaan en vind geen ondertiteling,dat is jammer..Kunt U hier verandering in brengen?Zou voor oudere mensen ideaal zijn...