louise.kolker

• Totale activiteit 5
  • Laatste activiteit
  • Lid sinds
  • Volgend 0 gebruikers
  • Gevolgd door 0 gebruikers
  • Stemmen 1
  • Abonnementen 2

Activiteitenoverzicht

Nieuwste activiteit door louise.kolker
  • louise.kolker heeft een bericht gemaakt,

inloggen en koppelen lukt niet

Wij kijken elke dag tv via NL ziet.Nu moet ik opeens mijn tv weer koppelen of  inloggen om te kijken. Beide doe ik goed maar ben de hele dag bezig om er in te komen en het lukt gewoon niet. A. Waar...

• louise.kolker heeft een bericht gemaakt,

inloggen en koppelen lukt niet

Wij kijken elke dag tv via NL ziet.Nu moet ik opeens mijn tv weer koppelen of  inloggen om te kijken. Beide doe ik goed maar ben de hele dag bezig om er in te komen en het lukt gewoon niet. A. Waar...