omedick

• Totale activiteit 9
  • Laatste activiteit
  • Lid sinds
  • Volgend 0 gebruikers
  • Gevolgd door 0 gebruikers
  • Stemmen 0
  • Abonnementen 4

Activiteitenoverzicht

Nieuwste activiteit door omedick
  • omedick heeft een opmerking geplaatst,

"Ondertiteling bij Nederlandstalige uitzendingen is op dit moment alleen op bij NPO programma's beschikbaar." op…  bij…Heeft u de vraag eigenlijk wel begrepen?

• omedick heeft een bericht gemaakt,

Misleiding over het aanbod

Ik verzoek u om (zolang de ondertiteling van liveprogramma's van de NPO nog niet gerealiseerd is) de tekst “Met NLZiet kun je alles van NPO Start en NPO Plus kijken”  van uw site te verwijderen.

• omedick heeft een opmerking geplaatst,

Alsof jullie die “waardevolle inzichten” vandaag voor het eerst onder ogen krijgen….

• omedick heeft een opmerking geplaatst,

Ga er maar vanuit, dat dat ook nog heel lang het verhaal zal blijven…  Ik durf wel in te zetten op nog minimaal twee jaar.

• omedick heeft een opmerking geplaatst,

Dit is echt totale flauwekul. De live ondertiteling is gewoon beschikbaar, via dezelfde bron (url) als NPO start. Dat heeft niets met het teletekstsignaal te maken. (Het wordt alleen nog telekekst-...