just4vinnie

• Totale activiteit 4
  • Laatste activiteit
  • Lid sinds
  • Volgend 0 gebruikers
  • Gevolgd door 0 gebruikers
  • Stemmen 0
  • Abonnementen 2

Activiteitenoverzicht

Nieuwste activiteit door just4vinnie
  • just4vinnie heeft een bericht gemaakt,

Horizontale gids layout

Ik heb NLZIET in een testopstelling met Google TV, ik dacht in NLZIET een mooie oplossing te hebben voor mijn ouders. en mogeljik mijzelf voor T-Mobile thuis. Maar tot mijn teleurstelling kom ik er...

• just4vinnie heeft een opmerking geplaatst,

Ik heb NLZIET in een testopstelling met Google TV, ik dacht in NLZIET een mooie oplossing te hebben voor mijn ouders. en mogeljik mijzelf voor T-Mobile thuis. Maar helaas heeft de NLZIET app nog st...