rjvoogd

• Totale activiteit 3
  • Laatste activiteit
  • Lid sinds
  • Volgend 0 gebruikers
  • Gevolgd door 0 gebruikers
  • Stemmen 0
  • Abonnementen 1

Activiteitenoverzicht

Nieuwste activiteit door rjvoogd
  • rjvoogd heeft een opmerking geplaatst,

Op de vraag van Marie:Was op rtl4 zaterdagavond, the masked singers aan het kijken. Ik zie dat ook anderen problemen hadden. Het was zowel op mijn recente samsung (niet android) tv en op mijn (wel ...

• rjvoogd heeft een bericht gemaakt,

Haperende beelden / geen bandbreedte

Heeft iemand op het moment problemen met haperende beelden? Er lijkt geen bandbreedte te zijn. Heb het probleem zowel op de smart tv als op mijn telefoon. Geen probleem met andere apps zoals netflix.