michiel

• Totale activiteit 8
  • Laatste activiteit
  • Lid sinds
  • Volgend 0 gebruikers
  • Gevolgd door 0 gebruikers
  • Stemmen 4
  • Abonnementen 2

Activiteitenoverzicht

Nieuwste activiteit door michiel
  • michiel heeft een opmerking geplaatst,

Sluit me hierbij aan. De gids van Ziggo Go is aanzienlijk overzichtelijker door de horizontale layout. Ook als je in de NLZiet gids rechts klikt naar andere kanelen gaat het inladen van de programm...

• michiel heeft een opmerking geplaatst,

Mijn (slechthorende) moeder is recentelijk overgestapt van Ziggo naar NLZiet en ik moet helaas hetzelfde constateren. Waar er via Ziggo Go bijna altijd ondertitels beschikbaar waren valt het bij NL...