dries

• Totale activiteit 13
  • Laatste activiteit
  • Lid sinds
  • Volgend 0 gebruikers
  • Gevolgd door 0 gebruikers
  • Stemmen 2
  • Abonnementen 3

Activiteitenoverzicht

Nieuwste activiteit door dries
  • dries heeft een opmerking geplaatst,

Ik zit net ook even weer naar NPO 2  Nieuwsuur te kijken. Maar ook bij ons op de Apple TV is het nog steeds niet lipsync. NPO1 is dat wel! Dat is toch bizar dat zou toch niet zo moeilijk kunnen zij...

• dries heeft een opmerking geplaatst,

Ik zit net weer te kijken naar 2 voor 12 op NPO2 en helaas nog steeds niet lipsync via onze Apple TV.Toch maar weer overgeschakeld naar de Ziggo GO app.

• dries heeft een opmerking geplaatst,

Marie Dat zou fantastisch zijn! Veel succes met de uitrol en als het betrouwbaar blijft kan ik daarna mijn Ziggo TV abonnement op gaan zeggen.

• dries heeft een opmerking geplaatst,

Op hetzelfde moment met de Ziggo Go app op Apple TV geen lipsync problemen bij het bekijken van NPO 2.NLZIET heeft niet bij alle zenders dit probleem zo te zien. Ik houd Ziggo Go nog maar even aan ...

• dries heeft een opmerking geplaatst,

Helaas ook o.a. bij het programma “2 voor 12” al weken niet lipsync. Ook gisteren weer 24 november 2023. Kunnen jullie hier nog naar kijken? BVD!Zowel op de Apple TV, laptop en Smart TV.

• dries heeft een opmerking geplaatst,

Helaas ook bij  het programma “2 voor 12” al weken niet lipsync. Ook weer vandag 24 november 2023. Kunnen jullie hier nog naar kijken? BVD!

• dries heeft een opmerking geplaatst,

Hoi Jonne,Dan neem ik de gok en stap ik over op NLZIET.Groeten,Dries

• dries heeft een bericht gemaakt,

Duitse TV zenders?

Bestaat de kans dat er Duitse publieke TV zenders (bijvoorbeeld: ZDF, ADR, NDR, WDR) aan het aanbod worden toegevoegd?