Overslaan en naar hoofdcontent gaan

Verdergaan waar je gebleven was en automatisch volgend programma starten.

Opmerkingen

3 opmerkingen

 • Officiële opmerking
  Jonne

  Hoi! Balen dat NLZIET niet onthoudt waar je gebleven bent, heb je dit bij alle programma's die je terug kijkt? Bij de On Demand programma's zou dit sowieso altijd moeten. 

  We streven ernaar om op alle platformen de auto-play-functie gelijk te trekken, dit is op het moment nog niet altijd zo inderdaad. 

  Om nog te reageren op je andere bericht: 

  Dat en ook het feit als je een reeds begonnen programma vanaf het begin wilt starten en klein stukje vooruit spoelt je steeds opnieuw begint (spoelen werkt dus niet)

  Spoelen kan alleen in programma's die reclamevrij zijn, als je dus iets live kijkt (of vanaf begin) dan kun je niet spoelen in deze uitzendingen.

 • mlohnen

  1: Ja dit is bij alle programma's. Ik wacht af tot jullie de functie verder gaan waar je gebleven was op alle platformen gelijk hebben ;-)

  2: Het programma wat ik terugkijk is reclamevrij (NPO2) en ik vergat te zeggen dat het lijkt of het ook alleen bij die zender is momenteel.

  0
 • Jonne

  Hmm, wat bijzonder! Bij reclamevrije content kun je altijd spoelen, programma's die nét klaar zijn kan dit (nog) niet. Mocht het vaker gebeuren, stuur even een korte video naar info@nlziet.nl.

  0

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.