Overslaan en naar hoofdcontent gaan

Waarom geen radiozenders in NLZiet app (hebben vaak ook een video live stream..)??

Opmerkingen

5 opmerkingen

 • Officiële opmerking
  Jonne

  Hoi Cas! Bedankt voor je feedback, en we sluiten niet uit dat we in de toekomst ook radiozenders toe kunnen voegen. Voor nu is daar echter nog niets over bekend! 

  Mocht je nog meer ideeën hebben, horen we het graag. 

  Fijne dag, groet,
  NLZIET

 • CasK

  En steeds vaker zijn de FM-kanalen niet meer via de kabelproviders (o.a. Ziggo gooit FM eraf om meer ruimte te hebben ter concurrentie van glasvezel.. ze moeten wel. Glasvezel kan meer bandbreedte aan en daar is er wel ruimte) beschikbaar en o.a. voor mijn vader (80+) heb ik onlangs een DAB+ ontvanger aangesloten, maar die werkt weer via een draad-antenne en die ontvangst is in huis niet altijd geweldig. Ik heb voorkeur voor bekabeld, maar DAB+ is niet via de kabel te ontvangen.

  0
 • CasK

  En om dan via de TV naar een radiozender te luisteren, wat vaak een mindere geluidsweergave is dan de audio/versterker installatie met behoorlijke boxen.. en daarbij: dat is dan alleen het geluid. de video stream (webcam(s)) ontbreekt dan vaak! Dus NLZiet kan daar een extra sellingpoint hebben! Radiozenders zijn immers die van de eigen (commerciele / regionale) omroepen! Signalen lijken me zo voorhanden te zijn, dan wel is de url er..

  0
 • JeroenSt

  Dat zou erg fijn zijn, een radio functie, daarom +1

  0
 • Dog

  Jaaaaa, goed idee! Ik kijk bv graag naar livestream van
  ochtendprogramma radio NPO1 via TV . Dat kon tot vandaag op NPO1 Extra. Ik vind het prettig om ook de gezichten te zien bij bv Spraakmakers en Swen en de Nieuwsquiz!

  0

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.