Overslaan en naar hoofdcontent gaan

NLZiet werkt niet altijd bij bepaalde series op Chromecast

Opmerkingen

6 opmerkingen

 • Marie

  Hi, wat gek dat je dit ervaart met Vandaag Inside! Is dit altijd het geval of bij een bepaalde uitzending? Heb je de Chromecast al eens losgekoppeld en opnieuw aangesloten? 

  Groet, Marie

  0
 • multiron

  Hey Marie, dank voor je bericht, 

  ik heb de Chromecast losgekoppeld en opnieuw aangesloten, zelfde probleem. Ik heb dit met Vandaag Inside en met Lang leve de liefde. Het betreft alle uitzendingen behalve als het een life-uitzending is dan gaat het wel goed. Alle overige programma's gaan (zover ik weet) wel goed. Eerder heeft het wel ook gewerkt.

  0
 • multiron

  Overigens is de internetverbinding helemaal prima (anders zouden andere programma's ook niet meer werken)

  0
 • Marie

  Hi, dankjewel voor je terugkoppeling! Ik heb dit zojuist zelf even getest maar ervaar de problemen niet; zowel Vandaag Inside als Lang Leve de Liefde spelen goed af via de Chromecast. Cast je met een telefoon naar de Chromecast of heb je een Chromecast met GoogleTV waarop je de app rechtstreeks gebruikt? 

  Groet, Marie

  0
 • multiron

  Hoi Marie, dank voor je reactie. Ik gebruik Chromecast icm Google TV. Als ik het via de telefoon cast dan gaat het goed, ook via de app van de LG tv. Het is alleen bij Chromecast icm Google TV. 

   

  0
 • multiron

  Hoi Marie, is er ondertussen al een oplossing voor deze bug? Ik heb de problemen alleen met Chromecast / Google TV, meer programma's geven deze melding 

  0

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.