Overslaan en naar hoofdcontent gaan

Opmerkingen

8 opmerkingen

 • Moedah

  sinds enkele dagen heb ik hetzelfde probleem. Als ik op de kijk later-pagina kom zie ik in een rood vakje dat ik er 38 kan terugzien, terwijl de tekst eronder zegt dat ik helemaal geen video's heb opgeslagen. 

  0
 • monique

  Ook ik heb sinds gisteren dit probleem. Ik het 99+ programma's opgeslagen, maar kan er maar 18 terugzien.

  Ik zie dat meerdere mensen dit probleem gemeld hebben. Ik vind echter nergens een reactie van NLziet????? Vreemd, is dit probleem niet serieus genoeg?

  1
 • Moedah

  Dankjewel monique voor je bevestigende en ondersteunende reactie. Misschien moeten we dan nu allemaal maar gewoon emails over hetzelfde onderwerp verzenden? Want misschien leest de klantenservice huer niet? 

  Vriendelijke groet, Mirjam

  0
 • brandenburg2

  Ook ik heb vandaag opnieuw hetzelfde probleem. Van de ca 25 programma's, waarvan de evt beperkte terugkijktijd nog niet was verstreken, stonden er vanochtend nog slechts 8 beschikbaar. 
  Bij de vorige gelegenheid waren de opgeslagen programma's de dag erna ineens weer in de lijst zichtbaar, nadat ik voor de 2e keer had uit- en ingelogd. Ga het morgenochtend weer proberen. Wie weet.
  Liesbeth Brandenburg 

  0
 • Moedah

  brandenburg2 Aaah jijj ook?! Bedankt voor je reactie.

  Ik heb inmiddels 2 emailadressen achterhaald en een mail gestuurd. Daarin ondermeer gemeld dat er meer klachten zijn als de mijne. Wie weet wordt er nu gereageerd. Uiteindelijk zijn we betalende klanten en in een grijs verleden zouden we dan toch als koning(in) behandeld moeten worden *grijnst 

  0
 • brandenburg2

  Vandaag zijn de bewaarde later te bekijken programma's weer terug, zoals de vorige keer, minus de BBC First programma's. Allemaal verdwenen. Ik heb ze net tot twee keer toe opnieuw toegevoegd, maar de lijst accepteert het niet. Daar baal ik buitengewoon van. 
  Het ligt niet aan ‘een oude versie’ hebben of iets dergelijks. Al mijn software is absoluut up-to-date.
  Hopelijk wordt er een keer goed naar gekeken. Ik had nu juist mijn abonnement uitgebreid om die handvol BBC programma's te kunnen kijken. 

  0
 • Marie
  • Community-manager

  Hi brandenburg2, dankjewel voor je melding! Dit probleem is inmiddels verholpen inderdaad, maar ik zie ook nog iets mis gaan bij de programma's van BBC First. Daar kijken we naar!

  0
 • brandenburg2

  De geschiedenis herhaalt zich: Net keek ik even in Kijk Later, en wonder boven wonder, daar zijn ineens de eerder verdwenen BBC First programma's weer te zien. 't Moet niet gekker worden. 
  NL Ziet: zo spannend hoeft het nou ook weer niet te zijn. 

  0

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.