Overslaan en naar hoofdcontent gaan

RTL4 Nieuws, Weer, GTST veel haperingen bij populaire programma's

Opmerkingen

15 opmerkingen

 • Frans

  Hi w.laugs.subscribe,

  Dank je wel voor het delen van je ervaringen met ons. Ik begrijp dat je de laatste tijd problemen hebt ervaren met haperingen bij populaire programma's tijdens primetime en wil je graag helpen om deze problemen op te lossen. 

  Kun je me alsjeblieft laten weten of deze problemen zich voordoen tijdens live kijken, wanneer je een programma live vanaf het begin bekijkt, of wanneer je programma's on-demand bekijkt? Daarnaast is het belangrijk voor mij om te weten sinds wanneer je deze problemen ervaart, zodat ik de bron van het probleem kan achterhalen.

  Wat betreft de ondertiteling voor slechthorenden bij programma's zoals GTST, begrijp ik dat dit een belangrijk aspect is voor sommige van onze kijkers. Hier wordt aan gewerkt: https://help.nlziet.nl/hc/nl/community/posts/10498402354833-Ondertiteling-voor-live-tv- 

  0
 • w.laugs.subscribe

  We kijken zelden live, meestal gebeurt dit live vanaf begin of on-demand.

  Het probleem doet zich sinds 2 maanden voor, eerst incidenteel maar nu bijna dagelijks.

  Bij gebruik van de KPN app heb ik totaal geen problemen, maar moet ik constant reclame kijken. Ik heb ook nog getest met Tivimate, werkt ook prima, maar mist ook weer de ondertiteling voor slechthorenden.

  Volgend jaar waarschijnlijk weer terug naar Ziggo, die hadden teminste voor mij de beste TV ervaring, nooit haperen tijdens kijken vanaf begin of opnamen terugkijken en altijd met ondertiteling.

  0
 • steamer

  Ook bij ons de laatste 3 dagen bij de LG APP regelmatig kortstondig beeld heel even op zwart daarna het opstart rondje en weer beeld!  Zeer irritant. Hoofdzakelijk RTL!  Meestal vroeg in avond. De NPO zenders hebben hier geen last van!

  0
 • steamer

  Vanaf 18.00 uur is RTL4 kijken een drama, veel opnieuw opstarten!!

  0
 • w.laugs.subscribe

  Het lijkt net alsof een buffer volloopt waarna de haperingen optreden, na een reboot gaat het weer een uur of 2 goed. Daarna ontstaan steeds meer haperingen. Dit gebeurt alleen bij NLZiet. Andere streaming programma's hebben hier geen last van. Hoop dat dit snel opgelost wordt. Zo is het alleen maar ergernis, jammer dat ik jaar abbo heb genomen.

  -1
 • ronald_janse

  Heb net een Nolia 8010 met NLziet abonnement aangeschaft en ben al dagen bezig te zoeken, waarom het beeld bij live TV op zwart gaat. Na resetten (veel werk!) gaat het weer goed. Heb alle resoluties geprobeerd, multi tunneling en hoge kwaliteit HDMI uitgezet, maar probleem blijft. Zoek nu uit of de hdmi kabels wel geschikt.

  Nu las ik dat het een structureel probleem ook bij andere is. Zou NLziet wel snel moeten oplossen!

  0
 • steamer

  NLziet, graag het probleem oplossen, inmiddels is het nu elke avond steeds kortstondige onderbrekingen en opnieuw opstarten. We hebben sins mei dit jaar een abo en tot op een week geleden eigenlijk geen problemen gehad behalve die ene keer bij de Masked Singer dan een paar weken geleden! Lijkt of er idd een probleem zit in de buffer.

  0
 • Marie

  Hi steamer, dankjewel voor je terugkoppeling. We weten op dit moment helaas nog niet wat hier mis gaat, maar onze developers proberen dit te reproduceren. Zodra we meer weten dan sturen we een update! 

  0
 • gervanveen707

  Ik kijk op dezelfde manier NVidia Shield Pro bekabeld 1 GB/s Ziggo

  De vraag van NL ziet wanneer hoe laat gaat niet helpen. Of hun site kan de drukte niet aan of er gaat iets fout in het bufferen. Gezien tv streamen geen 4k Is en audio pcm is en zoals boven al staat dat via dezelfde Nvidea pro andere stremming diensten met veel hogere beeld en audio kwaliteit geen probleem opleveren lijkt het mij dat NLziet Dit heel snel moet oplossen.

  0
 • steamer

  Het is en blijft zeer vervelend dat er net voor het einde of bij het begin van een programma elke keer kortstondig opnieuw opgestart wordt! Bij bijvoorbeeld het RTL weerbericht wat een zeer kort item is gebeurt dit al als het net is begonnen en bij het einde! Er zit dan echt iets niet goed in het bufferen! NLziet moet het oplossen meer als een maand duren?

  0
 • gervanveen707

  Het volgende vond ik in help

  Wat doet de instelling: "Multimedia tunneling"?

  Heb je last van haperend, stotterend, of niet vloeiend beeld op je Android TV? Multimedia-tunneling kan de weergave op bepaalde apparaten verbeteren. 

  Multimedia-tunneling is een technologie die zorgt voor een soepele en vloeiende weergave van multimedia-inhoud op je Android TV. Het verbetert de prestaties, waardoor je favoriete programma's en films zonder onderbrekingen kunt bekijken.

  Zo kun je Multimedia-Tunneling inschakelen:

  1. Open onze app op je Android TV.
  2. Ga naar het menu en selecteer 'Profiel.'
  3. Schakel Multimedia-tunneling in.

  Houd er rekening mee dat deze instelling standaard is uitgeschakeld, omdat de meeste Android TV-apparaten deze niet nodig hebben. Voor meer informatie, zie: https://source.android.com/devices/tv/multimedia-tunneling

  MAAR BIJ MIJ STOND DEZE AAN, ik heb deze uit gezet het lijkt nu weg. Ik test dit nu nog maar 30 minuten, Als het de oplossing is laat ik het nog weten hier. Laten we hopen

  0
 • gervanveen707

  bovenstaand bericht heeft bij mij geholpen, ik hoop dat jullie er ook iets aan hebben

  0
 • w.laugs.subscribe

  Multimedia tunneling uitzetten heeft bij mij geen effect, nog steeds haperingen en regelmatig na starten programma dat programma na een aantal minuten opnieuw start.

  Enige remedie is een reboot van mijn Nvidia Shield Pro. Bij geen ander programma problemen. Het plezier om zo tv te kijken is ver te zoeken. Jammer dat ik een jaarabbo heb genomen. De Shield Pro is een van de beste streaming devices, jammer dat NLziet zo traag is met het oplossen van problemen.

  Live ondertiteling voor slechthorenden is ook nog steeds niet geïmplementeerd.

  Kan er enige compensatie worden geboden voor maandenlange ergernis?

  0
 • gervanveen707

  Intussen zijn bij mij sinds gisteren ook weer de haperingen begonnen. Ik heb een maand abonnement, kijk het nog 1 maand aan en dan ga ik terug naar Ziggogo gaf nooit geen problemen. 

  En gelijk heb je ze mogen wel een compensatie geven, dit lijkt wel dat nlziet er niets mee doet

   

   

   

   

   

  0
 • irmapeil18

  Ik heb ook last van haperingen alleen bij nlziet. Ik kijk bekabeld en heb er eerder nooit last van gehad. Het is van de laatste maanden. Ik heb een Samsung tv en snel internet. Best vervelend.

  0

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.