Overslaan en naar hoofdcontent gaan

voorkeur instellingen

Opmerkingen

5 opmerkingen

 • w.jager

  Sorry, ik heb een foutje gemaakt, “mijn series” moet zijn “zoeken”

  '

  0
 • Frans

  Hi w.jager,

  Bedoel je de zoeksuggesties onder de zoekbalk? Kun toelichten wat je precies onhandig vindt? En op welk apparaat gebruik jij NLZIET? 

  0
 • w.jager

  Als je naar zoeken gaat en zoekt op “bones” dan krijg je geen info, klik je daarna op “afleveringen” dan krijg je de beschikbare afleveringen te zien echter in een willekeurige volgorde. Daarna moet je nog een selectie maken “nieuw bij nlziet”. dan pas heb je de afleveringen in volgorde en kun je ze redelijk achter elkaar zien.

  Al met al vind ik dat redelijk omslachtig, dit was eerst niet zo. alle veranderingen zijn niet altijd verbeteringen. het zou heel prettig zijn als de keuzes die je gemaakt hebt onthouden worden zodat je niet elke keer weer moet kiezen en instellen.

  ik gebruik mijn laptop (hp) om naar nlziet te kijken.

  0
 • Oliver

  Hi W.jager,

  dank voor je uitgebreide feedback over de zoekfunctie in onze app. Het is duidelijk dat je een meer gestroomlijnde en gebruiksvriendelijke ervaring verwacht, wat begrijpelijk is.

  We streven er voortdurend naar om NLZIET te verbeteren en gebruikersfeedback speelt daarbij een cruciale rol. Jouw opmerking over het vereenvoudigen van het zoekproces en het onthouden van gemaakte keuzes is zeer waardevol. Ik zal deze informatie doorgeven aan ons ontwikkelteam.

  Zou je nog wat meer kunnen vertellen over hoe je de ideale zoekfunctie voorstelt? Specifieke suggesties kunnen ons helpen om de app beter af te stemmen op de wensen van onze gebruikers.

  0
 • w.jager

  Zoals het was beviel prima. Jullie hebben de nieuwe mogelijkheden pas toegevoegd, waarom weet ik niet, maar het onthouden van mijn keuzes zou het erg vergemakelen en bingen is ook veel lastiger geworden. Elke keer als je even een pagina terug gaat moet je alles weer opnieuw aanklikken.

  Als ik bv zoek op "Bones" dan wil ik graag de afleveringen op volgorde van uitzending in beeld krijgen, zoals het was tot voorkort, ipv “afleveringen” selecteren en vervolgens “nieuw bij nlziet” te moeten selecteren.

  0

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.