Overslaan en naar hoofdcontent gaan

Slechte kwaliteit NPO Plus series via Firestick of in PC browser

Opmerkingen

7 opmerkingen

 • Frans
  • Community-manager

  Hi John! Wat merkwaardig dat je NPO programma's niet in hoge kwaliteit kunt kijken op je Fire TV en via de website. Die afleveringen zijn in Full HD beschikbaar, dus ik kan dit niet direct plaatsen. 

  Kun je voorbeelden geven van programma's waarbij je dit gezien hebt? En is dit af en toe of continu? Wordt ook niet beter na verloop van tijd? 

  Ik hoor graag van je! 

  0
 • johnc

  Hallo Frans,

  een voorbeeld staat reeds in mijn originele bericht... “Bijv. serie The Bridge via NPO Plus.”

  Via Firestick ala… dat is nu eenmaal een mini-computer met weinig performance, maar op een normale PC in de browser kunnen het geen performance problemen zijn. Opvallend is ook dat ik regelmatig bij inloggen op NLziet op de PC via de Firefox of Edge browser het inloggen blijft hangen met alleen een ronddraaiend cirkeltje…
  Via de Brave browser werkt het dan wel beter… Is er een bepaalde favoriete browser waarmee het het beste werkt?
  P.S. Ik kijk vanuit het buitenland…
  Groet!

  0
 • Frans
  • Community-manager

  Hi johnc,

  De afleveringen van het eerste seizoen van The Bridge zijn uitgezonden in 2012, maar lijken net als de afleveringen van het laatst beschikbare seizoen (2020) beschikbaar in 1080p. 

  Ik zie in Chrome ook niet direct opvallend lage stream-kwaliteit. Zie jij dit wel in Chrome? En welke specifieke aflevering test je dan? 

  0
 • info

  Wij hebben exact hetzelfde. Zitten in midden Duitsland (Harz). Internetverbindingen zijn goed. Exact zelfde probleem als John. Gisteravond terugkijken paul de leeuw was een verschrikking. Later kwam het er nog een keer (herhaling) live. Dat was super HD beeld zonder stoppen. Hebben het probleem ook alleen met Mac, iPad en firestick. De iPhone gaat over het algemeen goed. Ligt aan npo. Hadden dit ook al voor we nl ziet hadden. Maar nu betalen we er voor. Toen was het npo start wat we keken. 
  Kan nl ziet of npo dit verhelpen?

  0
 • Frans
  • Community-manager

  Hi! Vind je het goed als ik een ticket inschiet voor mijn collega's van support? Dan kunnen we je account er even bijpakken en hopelijk zien wat hier nou misgaat. 

  0
 • info

  Graag. Bedank alvast

  0
 • Frans
  • Community-manager

  Ik ben direct in je account gedoken, en je verbinding lijkt hier toch voor problemen te zorgen. Mogelijk dat NPO (on demand) daar minder goed mee omgaat dan de live-kanalen. 

  Op je iPhone lijkt het inderdaad beter te werken, maar daar maak je gebruik van een andere internetverbinding zie ik in de metingen. Op de overige devices zie ik regelmatig haperingen. 

  De provider die ik daarbij terug zie komt vaker voorbij als het gaat om problemen met NPO programma's, wellicht goed om dit ook daar eens aan te kaarten. 

  0

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.