Overslaan en naar hoofdcontent gaan

Lage kwaliteit bij streams NPO Plus

Opmerkingen

5 opmerkingen

 • Frans
  • Community-manager

  Hi b.lamers31

  Dank je wel voor het delen van je ervaring. We begrijpen dat het frustrerend is dat de kwaliteit van NPO programma's niet optimaal is en willen graag zo snel mogelijk een oplossing voor je vinden.

  Om je beter te kunnen assisteren en het probleem te kunnen onderzoeken, zouden we graag wat meer details van je ontvangen. Zou je specifieke voorbeelden kunnen geven van programma's waarbij dit probleem optreedt? Daarnaast zou het handig zijn om te weten welke exacte versie van de Apple TV 4K je gebruikt, inclusief de softwareversie.

  Met deze informatie kunnen we gerichter naar een oplossing zoeken en er dan hopelijk voor zorgen dat je snel weer zonder problemen van jouw abonnement kunt genieten. Alvast bedankt voor je medewerking! 

  0
 • b.lamers31

  Hi Frans,

  Ik heb het opgemerkt bij “Wortelboer en van Rossem”, “De Rijdende Rechter” en “Down the Road (Belgie)". Exact heb ik de Apple TV 4k (3e generatie) Wifi + Ethernet. Modelnummer A2843. Hij draait op de laatste software versie. TVOS 17.1

  0
 • b.lamers31

  Ik heb vooralsnog mijn abonnement stop gezet omdat ik het eigenlijk niet kan gebruiken op dit moment. Hopelijk kan ik dan nog wel op dit forum

   

  0
 • b.lamers31

  Ik heb nog steeds last van dit probleem.

  0
 • Sas

  exact zelfde probleem ook apple, alle NPO programmas willen niet laden

  melding: "Deze video bestaat niet"

  0

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.