Overslaan en naar hoofdcontent gaan

(RTL4) live (vanaf begin) verspringt af en toe op Apple TV

Uitgelicht

Opmerkingen

19 opmerkingen

 • Officiële opmerking
  Marie

  Hi! Bedankt voor jullie meldingen. Dit issue is inderdaad bekend, onze excuses voor het ongemak. Onze developers onderzoeken dit en we hopen het spoedig te kunnen verhelpen. 

 • danielc

  Ja, afgelopen vrijdagavond tijdens de masked singer en tijdens beau. Beau verder gekeken op de ipad daar was hetzelfde irritante probleem. Hij verspringt een tijdje vooruit in de tijd, daarna springt hij terug en zie je hetzelfde nog een keer. Hij springt een kleiner stukje terug dan vooruit dus er is wel een klein stuk dat je niet hebt gezien.

  1
 • Marie

  Dankjewel voor je reactie Daniel, daar hebben we wat aan! We nemen je ervaring mee in het onderzoek. 

  0
 • Helmer

  Vanavond tijdens de Masked singer gebeurt het weer . Onder andere om 20:31/20:32. Hij blijft soms hangen, om vervolgens 10-20 seconden terug te springen.


  Het gaat om de laatste generatie AppleTV en gebeurt alleen op RTL4 (voor zover ik weet). Al gebeurde het ook op mijn 12,9” iPad Pro (M1).

  0
 • jeffreyouborg

  Inderdaad tijdens de masked singer alweer vorige week ook. Het skipt op de Apple TV 4K. Zeer irritant en ook tijdens bureau Rotterdam als er mensen geblurred worden gaat het geluid zeer raar doen. Dit is alleen bij NLZIET en alleen bij dit programma gebeurt dit. Er is niet normaal te kijken naar RTL de afgelopen weken. 

  0
 • ernst.klene

  En wederom gaat het mis bij The Masked Singer. Rond 20:30 begon het haperen weer, audio valt weg en stream loopt niet verder. Alle andere zenders doen het, het treft alleen RTL4. Hoge kwaliteit uitzetten in de app heeft ook geen gewenst effect. 

  Dit op zowel een AppleTV 4K, iPhone 14 Pro en 15 Pro. Alles geupdate naar de laatste versies. 

  0
 • michaelhuisman

  het doet precies hetzelfde als vorige week - de Masked Singer, geen enkele andere programma heeft dit probleem.  Vorige week, integenstelling tot danielc, was Beau na Masked Singer wel oke, het probleem hield aan letter tot einde tijdslot voor Masked Singer, dus ook de reclameblok etc na het programma.

  Idd, springt vooruit (eigenlijk, “haalt het in” en wordt up-to-date, dan hapert, hapert, beeld wordt ook slechter, pixeleert, en dan springt het weer bij “nu”, of… het kapt ermee met foutmelding.  Begon hier zo weer.  Netwerk is prima… 2,5 Gbit download.

  Zie wel veel hits of “conviva” domain - dat is “instrumentatie” kijkgedrag misschien? (pi-hole tegen internet reclame), maar ook schakkel ik dit uit, is het probleem altijd hetzelfde, bij dit programma.

  Nou wil het zijn dat ik eigenlijk een excuus wou hebben om niet hiernaar te kijken, maar medebewoners hier in ons huis denken er toch wel anders over!!!

   

  0
 • mgschellekens

  Vanavond 17 november heel veel haperingen bij RTL4 sinds the masker singer is begonnen, andere kanalen geen problemen, hij schiet heen en weer geeft regelmatig de melding dat de verbinding is weggevallen, probeer opnieuw. Gedaan zelfs vanaf begin geprobeerd. Niets lijkt te helpen, heb het idee dat er te veel verbindingen tegelijk zijn.

  M vor groet,


  Michel

  0
 • hwroos

  Goedenavond,

  Hetzelfde probleem deze week en vorige week bij The Masked Singer. Beeld verspringt terug in de tijd en dan soms weer terug naar de live weergave. Dit op een volledig bijgewerkte Apple TV 4K en bijgewerkte NLziet app. 

  Ik hoop dat jullie hier iets mee kunnen. 

  0
 • m.v.h

  Hoi, hier ook problemen op 17 nov 2023 rond 21:00h op rtl4 op de appletv en ook op de smarttv app tijdens de masked singer (beide apparaten zijn aangesloten op bedraad internet 200Mbs, dus niet via wifi)

  Wilde terugkijken, maar het beeld ging op een gegeven moment haperen. Hij springt dan een stukje terug en gaat weer afspelen tot hetzelfde punt en dan begint het weer opnieuw. Al een keer eerder gezien, maar alleen bij RTL 4 !!!! tot nu toe. Misschien heeft het te maken met het aantal kijkers, vorige keer was de masked singer het best bekeken programma. 
  Hopelijk kunt U hier iets aan doen, succes gewenst. 

  0
 • rebewcire

  Hoi,

  Wij hebben precies hetzelfde probleem met RTL 4 bij The Masked Singer. Vorige week vrijdag en vandaag (17 nov).  Dit gebeurde op twee verschillende tv’s (Apple TV en Chromecast) en ook met de app op mijn iPhone. Bij andere tv-zenders geen problemen. Ook de andere apps (Netflix en Disney+) op de twee tv’s werken prima. Ik hoop dat jullie snel erachter komen wat de reden is van dit probleem.

  Groet Elisa

  0
 • kees.marja

  Gisteravond precies hetzelfde probleem bij the Masked Singer, niet alleen op RTL4 ook op 6 bij Het jaar van.

  Ik kijk niet live, zit ongeveer een half uur tussen…en bij the masked singer is het ongeveer na 1,5 uur dat het begint.

  0
 • remonhjsmits

  Ook hier hetzelfde probleem. Bij het uitgesteld kijken van the masked singer op Apple TV met tvOS17.1 en model 4e generatie. Het beeld hapert dan, springt een stukje terug, niet kunnen spoelen begint ineens weer opnieuw. 

  Het is behoorlijk irritant dus niet op andere apparaten gekeken.

  0
 • ernst.klene

  Is er inmiddels al een oplossing voor dit, blijkbaar veelvoorkomend, probleem?

  Vanavond is de derde uitzending van The Masked Singer en het zou fijn zijn als we deze aflevering zonder issues zouden kunnen bekijken. 

  0
 • mascha.edward

  Wij ervaren nu nog steeds dat het beeld steeds terug springt in de tijd en als ik het zo terug lees is dit al een maand aan de gang . Er valt nu echt heel slecht tv te kijken en het is bij alle zenders dus niet alleen bij rtl . Is er al zicht op een oplossing ? 

  1
 • pwmvandijk

  Het beschreven probleem doet zich ook voor op NPO1 met een Apple TV A1625. Mijn indruk is dat het te maken heeft met de populairiteit van het programma. Hier betreft het Top2000 a  Gogo gevolgd door 20h journaal. Overschakelen naar het schaatsen waar het probleem  niet bestaat.

  De dag ervoor (28/12) was het rondom het journaal en meen het ervoor in Top 2000 niet gemerkt.

  1
 • johnwulp

  Hier hetzelfde probleem 😈 om gek van te worden alleen dan op NPO1. 

  Als ik via m’n telefoon kijk naar NPO1 via m’n telefoon en dezelfde internet verbinding dan werkt het wel, dus het zal in de Apple TV app zitten denk ik. 

  0
 • marceldw

  Ook hier hetzelfde probleem op de afgelopen drie avonden, ik had het o.a. bij de Top2000 aGoGo en ook bij het programma Uit het leven op NPO1. 

  Het journaal van 18.00u keek ik via Safari op de iMac, ook daar haperingen en de stream een paar seconde terugzetten. 

  Ook zeer irritant, hopelijk gaan jullie een oplossing vinden. Succes daarmee!

  0
 • robin.timmer

  Wij ervaren ook veel hickups bij bijvoorbeeld Stars on stage (rtl4) als we deze terug kijken vanaf het begin. We gebruiken een Chromecast HD van 3maanden oud. 

  Hopelijk kan dit probleem zsm gefixt worden.

  0

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.