Overslaan en naar hoofdcontent gaan

Opmerkingen

3 opmerkingen

 • Officiële opmerking
  Frans
  • Community-manager

  Beste Ronald,

  Dank voor je bericht. We begrijpen dat je teleurgesteld bent over het ontbreken van geluid bij het kanaal SBS Classics op je Samsung tv. 

  Helaas is er een probleem met de player op Tizen 3 en we hebben tot nu toe geen passende oplossing kunnen vinden. Tot ons spijt zal dit specifieke kanaal daarom binnenkort niet meer beschikbaar zijn op bepaalde Samsung tv's. 

  We begrijpen dat je een volledig pakket verwacht en we bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak dat dit kan veroorzaken. We streven er altijd naar om de best mogelijke kijkervaring te bieden, maar soms zijn technische uitdagingen moeilijk te overwinnen.

  Als je verdere vragen hebt of als we je op een andere manier kunnen assisteren, laat het ons dan gerust weten. We waarderen je begrip.

  Met vriendelijke groet,
  Team NLZIET

 • Marie
  • Community-manager

  Hoi Ronald, dankjewel voor je bericht. Helaas is deze zender niet beschikbaar op oudere Samsung modellen, inderdaad. Heel vervelend, maar we kunnen daar jammer genoeg niets aan doen. Het spijt me! Groet, Marie 

  0
 • ronald_schulte

  Hallo, oudere Samsung modellen? Zo oud is deze tv niet! Heb wel beeld maar geen geluid. Ik betaal voor een volledig pakket te kunnen zien. Ik ga hier dan ook niet mee akkoord! Groet Ronald

  0

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.