Overslaan en naar hoofdcontent gaan

Horizontale gids layout

Opmerkingen

10 opmerkingen

 • Officiële opmerking
  Jonne

  Hoi! We zijn aan het kijken of weer sorteeropties toe kunnen voegen, waaronder het aanpassen van de TV-Gids. Vooralsnog is het zoals het is. Bedankt voor de feedback! 

 • eikelenstam

  Beste Jonne, zelf ben ik zeer tevreden met de functionaliteiten zoals geen reclame, favorieten, etc.

  Ik herken mij echter ook in de opmerking over de gids lay-out. Mijn vrouw vind het dermate onoverzichtelijk dat ze het (jaar)abonnement straks niet wil verlengen. Graag jullie hulp!

   

  0
 • w.laugs.subscribe

  Nog steeds een groot gemis, de horizontale gids layout waarmee je veel beter overzicht hebt over meerdere zenders tegelijk en de tijdbalk meeschuift door alle zenders.

  Voor mij ook geen jaar abbo meer als dit niet verandert.

  0
 • Oliver
  • Community-manager

  Bedankt voor je feedback over de afwezigheid van een horizontale gids layout in onze app. Het is duidelijk dat dit voor jou en meerdere gebruikers een belangrijk punt is. Hoewel er momenteel geen aanpassingen op de korte termijn gepland staan, nemen we deze feedback zeer serieus en overwegen we het voor toekomstige updates.

  We vinden het jammer om te horen dat je overweegt je abonnement niet te verlengen vanwege dit issue. We werken constant aan het verbeteren van onze dienst en jouw feedback helpt ons daarbij.

  0
 • dikkedikkie

  Ik vind het wel raar dat dit niet op korte termijn gepland is. Er is nota bene op dit forum al ruim een jaar geleden de wens uitgesproken.

  De app is verder heel prima maar die verticale gids...echt vervelend om zo te moeten zappen.

  Waar staat dit dan ergens op de roadmap?

  0
 • ajwk.subs

  De verticale lay-out werkt prima, het is maar net wat je gewend bent toch?

  0
 • rene

  Ik vind het wel raar dat dit niet op korte termijn gepland is. Er is nota bene op dit forum al ruim een jaar geleden de wens uitgesproken.

  De app is verder heel prima maar die verticale gids...echt vervelend om zo te moeten zappen.

  Waar staat dit dan ergens op de roadmap?

  Pappen & nathouden noemen ze dat ;-)

  0
 • Marie
  • Community-manager

  Hoi Rene! Momenteel staan er geen aanpassingen voor TV & gids op de planning. Betekent niet dat we niet op de hoogte zijn van deze wens van een groep gebruikers; die feedback nemen we zeker serieus! Helaas kunnen we niet alle verzoeken (op korte termijn) doorvoeren. Weet dus dat de wens voor een horizontale gids bekend is bij ons, we kunnen dit alleen niet doorvoeren op dit moment. Groet, Marie 

  0
 • kureip

  Ik ben een nieuwe gebruiker van NLZiet, uitproberen of dit een fijne (en goedkopere) vervanging is van mijn tv abo bij Ziggo, maar sluit me volledig aan bij alle vorige commentaren dat het ontbreken van een horizontale layout wel echt een groot gemis is, de huidige verticale gids is veel minder overzichtelijk.

  Dacht vantevoren dat het wel een gedane zaak zou zijn maar ga nu toch twijfelen of ik na de proefperiode wel echt een NLZiet abo wil.. 

  0
 • Jonne

  Hoi! Er wordt gekeken naar aanpassingen, voor nu staan die niet op korte termijn geplanned.

  -1

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.