Overslaan en naar hoofdcontent gaan

Instelbare homepage en zender favorites

Opmerkingen

8 opmerkingen

 • Officiële opmerking
  Jonne

  Hoi Johan, dank voor de feedback! We zijn voornemens om meer sorteeropties toe te voegen. 

 • nlzietniksverbeteren

  Jonne, misschien bedoel je het zelfde met een "sorteeroptie" maar het gaat erom dat in je zenderoverzicht en je tvgids alleen de zenders zichtbaar zijn die een gebruiker zelf uitgekozen heeft. Zodat het echt overzichtelijk blijft en gevrijwaard van onnodige zenders (wat voor iedereen weer anders is).

  Ook meerdere favorietenlijsten zou mogelijk moeten zijn. Tijdens de Olympische Spelen bijvoorbeeld (over 15 maanden) is een lijst met alle zenders die het uitzenden handig, zodat je snel kunt zappen tussen alleen die zenders om te kijken waar jouw favoriete sport wordt uitgezonden (want dat is niet altijd bij de nos).

  3
 • Jonne

  Dat begreep ik inderdaad! Sorteeropties in alle vormen en maten, zo ook voor het zenderoverzicht en de gids. 

  0
 • johan

  Ik begreep ook al niet wat je zou willen "sorteren" in een TV user interface. Sorteren is voor mij een lijst op een of andere volgorde zetten, maar dat is hier niet bedoeld. De volgorde van eea is wat mij betreft prima of irrelevant.

  Het gaat hier om filteren. "Filteropties" zou misschien een betere term zijn?

  0
 • Jonne

  Filteropties, sorteeropties; het gaat in deze allemaal om het anders indelen van de pagina op basis van de gebruiker zijn/haar wensen. Hier wordt dus aan gewerkt. Fijne dag allen! 

  0
 • zaramas

  Jonne, maak het niet te moeilijk ("filter- en sorteeropties in alle soorten en maten"). Dat is makkelijk gezegd, maar levert (ook om te bouwen) heel veel vragen en problemen op. Begin gewoon eenvoudig met dat je in ieder geval van de zenders kan aangeven dat je ze wel of niet wilt zien. Gewoon (een) favorietenlijstje(s) van zenders dus.

  1
 • Jonne

  Wordt vervolgd! 😄

  1
 • Allie

  Ik sluit mij aan bij Johan om de homepage in te kunnen stellen. Wij zijn nog in proefperiode maar zoals het er nu uitziet gaat Ziggo er uit. Alleen hoef ik niet populaire programma's te zien als ik de app opstart (op Chromecast met GoogleTV) en zou ik liever meteen de gids zien. Zeker als die nog wat overzichtelijker word zoals de gids van andere tv aanbieders en TVs.

  1

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.