Overslaan en naar hoofdcontent gaan

Suggestie: programma’s uitsluiten van homescreen

Opmerkingen

5 opmerkingen

 • Officiële opmerking
  Jonne

  Hoi Maarten! Dank voor de feedback, we zijn van plan om in de toekomst meer sorteeropties toe te voegen.

 • martijn.ploeg

  Ja goede, of een mogelijkheid programmas te blokkeren, ben tevreden met de app alleen de aanbevelingen van programmas die ik nooit wil zien irriteert mij mateloos inderdaad

  0
 • Marie
  • Community-manager

  Dankjewel voor je feedback! 

  0
 • Youri

  Beste Jonne,

  Misschien moet dit in apart topic, maar mag ik eraan toevoegen het verzoek dat vooruitkijkenafleveringen onder "Nieuw in Mijn Series" verwijderd kunnen worden met een lange druk op OK? En na handmatige verwijdering van vooruitkijkenafleveringen, dat wanneer het programma daadwerkelijk is uitgezonden, het alsnog in "Nieuw in Mijn Series" komt?

  Als ik em dan nog niet kijk verschuift ie naar achteren de rij in, tot ie weg is, maar nu, omdat het in de toekomst ligt, kan een aflevering heel erg lang, een jaar lang,  helemaal vooraan staan. Met een lange druk ook reeds uitgezonden afleveringen (permanent) verwijderen uit "Nieuw in Mijn Series" zou ook goed zijn trouwens.

  Voorbeeld: Ik heb "Opgelicht?!" in Mijn Series staan, en er is een aflevering die met vooruitkijken gekeken kan worden, terwijl de aflevering pas wordt uitgezonden op 19 jan 2024. Ik heb geen interesse in die aflevering, maar wil het programma wel in Mijn Series houden.

  0
 • Jonne

  Hoi Youri, excuus! Je bericht was achtergebleven in onze spam op de een of andere manier. Dit zou inderdaad een goede functie zijn! We zijn bezig om dit in de toekomst verder te ontwikkelen.

  0

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.