Op welke Smart TV’s werkt de NLZIET-app?

Opmerkingen

5 opmerkingen

• riaenstef

Wij hebben een Panasonic tv, de app staat niet in de Appstore. Hoe krijg ik het toch op mijn tv

-2
  • feiharry62

mijn sharp tv krijg het vaak moeilijk

-2
  • ellentof

Hoe installeer ik de app op mijn Philips tv

1
  • josvandesandt48

ik zie dat ik een App heb op mijn smart LG tv echter zodra ik deze aantik zie ik in een flits een QR code en dan de mededeling: gegevens ophalen mislukt. er gaat iets mis, probeer het later opnieuw.
    Het opnieuw proberen laat telkens in een flits weer de QR code zien….ik kan zo niets beginnen en ook niet mijn TV koppelen aan mijn IPad of IPhone

1
  • Mipop

hoe kan ik nederlandse programma's/films ondertitelen bij ziet

ja, ik heb gezien dat er aanwijzingen zijn, maar voor mij onbegrijpelijk