Hoe kun je zappen op Android TV?

Opmerkingen

1 opmerking

• v.versluis5

Ik gebruik geen ‘moderne’ tv zoals android o.i.d. met een app maar een monitor met hdmi aansluiting welke voor mij prima werkt. Helaas ben ik absoluut niet van plan een andere tv/monitor hiervoor aan te schaffen met allerlei functies, die ik toch niet ga gebruiken. Nu zit ik in de twee weken durende proefperiode en waarschijnlijk ga ik straks elders proberen. NL-ziet sluit ik hierbij niet gelijk helemaal uit, want moet óók nog kijken hoe daar dan ‘de wind waait (of draait)’.