Ik ervaar problemen op Apple TV. Wat kan ik hier aan doen?

Opmerkingen

3 opmerkingen

• Nlziet

Hai!

Wanneer zijn de problemen opgelost? Of moet ik maar opzeggen?

0
  • gvanbers

Fijn dat jullie waarschijnlijk veel nieuwe abbonees hebben n.a.v. jullie wervings campagne. Voortaan wel zorgen voor extra server capaciteit, want nu is “de kijkervaring” volkomen ruk.

1
  • Bazelmans

De Apple TV app doet het goed, maar er is een (klein) probleempje; bij terugkijken loopt het beeld een fractie achter op het geluid. Het is niet meer dan tiende(n) van een seconde, maar toch wat storend. Hopelijk kan dit worden verholpen.